Harta

JumaMap – Refugees Map Services është një hartëzim – në nivel kombëtar – i shërbimeve drejtuar azilkërkuesve dhe mbajtësve të mbrojtjes ndërkombëtare. Përmbajtja e platformës është në dispozicion në 15 gjuhë.
Hartifikimi, nga njëra anë, lind nga nevoja për të ofruar një mjet që u lejon aplikantëve dhe mbajtësve të mbrojtjes për azil të orientohen në territor dhe të kenë akses në shërbimet që u nevojiten: nga ndihma juridike te kurset e italishtes, te format e pritjes informale – gjithnjë e më të përhapura. Nga ana tjetër, JumaMap synon të vërë në një rrjet aktorë të ndryshëm të menaxhimit të fenomenit të migrimit: operatorët dhe operatoret e organeve të mbrojtjes, institucioneve, autoriteteve lokale, hapësirave informale, shoqatave vullnetare, shërbimeve shkollore dhe ato të kujdesit shëndetësor.

Kurse e mundesi

Asilo e immigrazione

GRIOT

GRIOT Podcast që i përgjigjet pyetjeve mbi rrugën e të rinjve migrantë dhe refugjatë në Itali. Një podcast i U-Report On The Move, platforma dixhitale

 476 Visite totali,  2 visite odierne

Leggi Tutto »

Projekte

Na kontaktoni

< iframe style="border: 0px #ffffff none;" src="https://www.jumamap.it/map/?locale=sq" name="jumamap" width="1365px" height="650px" frameborder="0px" marginwidth="0px" marginheight="0px" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

< iframe style="border: 0px #ffffff none;" src="https://www.jumamap.it/map/?locale=sq" name="jumamap" width="1365px" height="650px" frameborder="0px" marginwidth="0px" marginheight="0px" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email