Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

GRIOT Podcast që i përgjigjet pyetjeve mbi rrugën e të rinjve migrantë dhe refugjatë në Itali. Një podcast i U-Report On The Move, platforma dixhitale e UNICEF që mbështet dhe informon falas dhe në mënyrë anonime të rinjtë migrantë dhe refugjatë të moshës 15 deri 24 vjeç, e disponueshme në italisht, anglisht, frëngjisht, arabisht, shqip, bengalisht, tigrinje.


Arci, në veçanti, brenda kornizës së projektit “Here4U“, mbështetur nga Unicef, ka bashkëpunuar duke iu përgjigjur çështjeve që lidhen me pjesën e mbështetjes ligjore.

Podcast

This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified)) اردو (Urdu) አማርኛ (Amarike) Tigrinya (Tigrinja) Wolof (Ujqër)

SI TË BËJ PËR TË NJOHUR TITULLIN TIM TË STUDIMIT?

 902 Visite totali,  63 visite odierne This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified))

 902 Visite totali,  63 visite odierne