Categories
Evidenza Lavoro

Është online platforma Welcome-in-one-click

Është online platforma Welcome-in-one-click (Mirësevini me një klikim), e realizuar nga UNHCR, në bashkëpunim me Fondacionin Adecco, për tu mundësuar refugjatëve, azilkërkuesve dhe personave pa shtetësi të shfrytëzojnë aftësitë e tyre e tu lehtësojnë hyrjen në tregun e punës.

Programi Welcome ka përfshirë tashmë më shumë se 700 kompani dhe ka promovuar mbi 30,000 rrugë punësimi për refugjatët. Platforma e re do të lehtësojë më tej përputhjen e ofertës dhe kërkesës për punë, duke e bërë më të lehtë aksesin në mundësitë e punësimit dhe duke përforcuar nismat e partneritetit ndërmjet kompanive dhe organizatave të shoqërisë civile. 

Zbuloni platformën, klikoni këtu!

 1,936 Visite totali,  2 visite odierne