Category: aiuti sociali

assegno unico

ÇEKU UNIK FAMILJAR

Çeku unik (assegno unico) universal është një mbështetje ekonomike për familjet e jepet për çdo fëmijë minoren në ngarkim  deri në moshën madhore dhe, në

 4,507 Visite totali

Leggi Tutto »
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com