Category: Evidenza

Është online platforma Welcome-in-one-click

Është online platforma Welcome-in-one-click (Mirësevini me një klikim), e realizuar nga UNHCR, në bashkëpunim me Fondacionin Adecco, për tu mundësuar refugjatëve, azilkërkuesve dhe personave pa

 1,413 Visite totali,  14 visite odierne

Leggi Tutto »

MIRË SE VINI NË SHKOLLËN ITALIANE

MIRË SE VINI NË SHKOLLËN ITALIANE Ju urojmë mirseardhjen në shkollën italiane! Në Itali është i detyrueshëm regjistrimi në shkollë për të gjithë fëmijët e

 5,093 Visite totali,  2 visite odierne

Leggi Tutto »