Category: Lavoro

Është online platforma Welcome-in-one-click

Është online platforma Welcome-in-one-click (Mirësevini me një klikim), e realizuar nga UNHCR, në bashkëpunim me Fondacionin Adecco, për tu mundësuar refugjatëve, azilkërkuesve dhe personave pa

 1,453 Visite totali,  35 visite odierne

Leggi Tutto »