Category: Minori

MIRË SE VINI NË SHKOLLËN ITALIANE

MIRË SE VINI NË SHKOLLËN ITALIANE Ju urojmë mirseardhjen në shkollën italiane! Në Itali është i detyrueshëm regjistrimi në shkollë për të gjithë fëmijët e

 2,144 Visite totali,  9 visite odierne

Leggi Tutto »
assegno unico

ÇEKU UNIK FAMILJAR

Çeku unik (assegno unico) universal është një mbështetje ekonomike për familjet e jepet për çdo fëmijë minoren në ngarkim  deri në moshën madhore dhe, në

 4,283 Visite totali

Leggi Tutto »

GRIOT

GRIOT Podcast që i përgjigjet pyetjeve mbi rrugën e të rinjve migrantë dhe refugjatë në Itali. Një podcast i U-Report On The Move, platforma dixhitale

 803 Visite totali

Leggi Tutto »