Category: Salute

Green Pass

Green Pass (ose Certificata e gjelbër), në Evropë “EU Digital COVID Certificate”, është një dokument që shërben për të udhëtuar në mënyrë të sigurt në

 4,534 Visite totali

Leggi Tutto »

Dekreti i ri: kufizimet sipas zonave

Përditësuar në: 14/06/2021 × Rimuovi avviso Në vijim tre zonat kritike të Italisë dhe masat kryesore kufizuese ZONA E BARDHEAbruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia Romagna,

 1,433 Visite totali

Leggi Tutto »