Ja cilat janë vaksinat anti Covid të administruara jashtë Italisë dhe të njohura si të vlefshme për marrjen e Green Pass në vend

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram

vaccini Covid validi in Italia

 • Ja cilat janë vaksinat anti Covid të administruara jashtë Italisë dhe të njohura si të vlefshme për marrjen e Green Pass në vend:

  • Covishield (Serum Institute of India), 
  • R-CoVI (R-Pharm) 
  • Covid-19 vaccine-recombinant (Fiocruz), 

  Mund të përfitojnë nga njohja e vlefshmërisë:

  • Shtetasit italianë (përfshirë banuesit jashtë vendit) dhe familjarët e tyre bashkëjetues
  • Shtetasit e huaj që ndodhen në Itali për arsye pune ose studimi, pavarësisht nëse janë të regjistruar në Shërbimin Shëndetësor Kombëtar ose në “SASN” (Asistencë shëndetësore për personelin e lundrimit).
  • të gjithë të regjistruarit në Shërbimin Shëndetësor Kombëtar dhe të vaksinuar jashtë vendit kundër SARS-CoV-2


  Vlefshmëria e certifikatave të vaksinave të lëshuara do të jetë e njëjtë me atë të certifikatës së gjelbër COVID-19 (certifikata COVID dixhitale e BE-së) e lëshuar nga shteti italian.