Kthehemi në shkollë në siguri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram

Më në fund erdhi koha për të përgatitur çantën e shkollës. Këtë vit, së bashku me librat dhe fletoret, duhet të fusim edhe disa zakone të reja.

Materialet e fushatës institucionale kushtuar personelit të shkollës, familjeve, studenteve dhe studentëve për të shoqëruar rifillimin e mësimeve dhe për të inkurajuar zbatimin e zakoneve të reja.

(Fonte: Ministero della Salute)

MATNI TEMPERATURËN
Bëjeni këtë çdo ditë para se të dilni. Nëse keni më shumë se 37.5 °, ose simptoma që i atribuohen Covid-19, qëndroni në shtëpi dhe kontaktoni mjekun tuaj.

LANI SHPESH DUART
Dhe përdorni produktet higjenizuese të vendosura në dispozicion në Institutin tuaj.

NDIQNI SHENJAT
Hyrjet dhe daljet janë të diferencuara, ndiqni udhëzimet e përgatitura nga shkolla juaj.

SHKARKO APLIKIACIONIN IMMUNI
Nëse jeni 14 vjeç e lart, shkarkojeni menjëhere. Aplikacioni ju lejon të zbuloni çdo ekspozim ndaj Covid-19.

MBANI DISTANCËN
Shmangni çdo grumbullim. Gjithmonë mbani të paktën një metër distancë midis vetes dhe të tjerëve.

VENDOSNI MASKËN
Gjithmonë mbajeni atë kur jeni në lëvizje ose në zona të përbashkëta. Në sportel, nëse respektohet një metër distancë, mund ta hiqni atë. Nën moshën 6 vjeç nuk është parashikuar.

NFORMOHU RRETH HYRJES NĖ SHKOLLË
Është parashikuar që do jetë vetëm një shoqërues për nxënës/nxënëse. Ju mund të mësoni më shumë rreth rregullave të hyrjes në faqen e internetit të shkollës suaj.

DUKE MBROJTUR VETVETEN NE MBROJMĖ DHE TË TJERËT

Asilo e immigrazione

FAQ – Të qëndrosh në Itali

Çfarë është leja e qëndrimit? Është një dokument i lëshuar nga autoritetet italiane që i jep të huajit të drejtën e qëndrimit në territorin e

 1,709 Visite totali,  22 visite odierne

Continua a leggere »