Një kit informativ shumëgjuhësh kundër shfrytëzimit në punë

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram

Një kit informues shumëgjuhësh i promovuar nga help desk-u ndërinstitucional  kundër kaporalato (rekrutimit e shfrytëzimit të punëtorëve) për informacion dhe akses në shërbimet e punonjësve të huaj në Itali. Fletët janë në dispozicion në gjuhët e mëposhtme:

Disa informacione

Help desk-u ndërinstitucional kundër fenomenit të kaporalatos lindi si pjesë e projektit P.I.U.Su.Pr.Eme. (Rrugë të individualizuara të daljes nga shfrytëzimi), një projekt i bashkëfinancuar nga Ministria e Punës dhe Politikave Sociale, Drejtoria e Përgjithshme për Politikat e Imigrimit dhe Integrimit dhe nga Bashkimi Evropian, PON Inclusion – Fondi Social Evropian 2014-2020.

Ka si objektiv të identifikojë viktimat e kaporalatos në Itali duke u ofruar atyre mbështetje dhe lehtësimin e aksesit në ofertën e shërbimeve lokale dhe në veprimet e ndryshme të projektit. 

Kontakte

 

 775 Visite totali,  1 visite odierne