Shëndeti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Lajme

Green Pass

Green Pass (ose Certificata e gjelbër), në Evropë “EU Digital COVID Certificate”, është një dokument që shërben për të udhëtuar në mënyrë të sigurt në

 592 Visite totali,  16 visite odierne

Leggi Tutto »

Dekreti i ri: kufizimet sipas zonave

Përditësuar në: 14/06/2021 × Rimuovi avviso Në vijim tre zonat kritike të Italisë dhe masat kryesore kufizuese ZONA E BARDHEAbruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia Romagna,

 182 Visite totali,  2 visite odierne

Leggi Tutto »

Milano: tampona falas

 182 Visite totali,  2 visite odierne This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified))

 182 Visite totali,  2 visite odierne

Leggi Tutto »

PRENOTIMI I VAKSINAVE ANTIKOVID

Nga 3 qershori të gjitha Rajonet mund të bëjnë vaksinime për të gjitha grupmoshat. Më poshtë faqet website të Rajoneve ku mund të prenotoni: Regione

 159 Visite totali,  2 visite odierne

Leggi Tutto »
#

Video

Podcast

This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified)) Punjabi (Punjabi) Русский (Russian) Somali (Somali) اردو (Urdu) አማርኛ (Amarike) Tigrinya (Tigrinja) Wolof (Ujqër)