Lajme

SI TË BËJ PËR TË NJOHUR TITULLIN TIM TË STUDIMIT?

 1,196 Visite totali,  53 visite odierne This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified))

 1,196 Visite totali,  53 visite odierne

Leggi Tutto »

GRIOT

GRIOT Podcast që i përgjigjet pyetjeve mbi rrugën e të rinjve migrantë dhe refugjatë në Itali. Një podcast i U-Report On The Move, platforma dixhitale

 108 Visite totali,  6 visite odierne

Leggi Tutto »

Video

Podcast

This page is also available in: Italiano (Italian) English (English) Français (French) العربية (Arabic) Español (Spanish) বাংলা (Bengali) 简体中文 (Chinese (Simplified)) Punjabi (Punjabi) Русский (Russian) Somali (Somali) اردو (Urdu) አማርኛ (Amarike) Tigrinya (Tigrinja) Wolof (Ujqër)